IMSヘルスとクインタイルズが合併 クインタイルズIMSは、情報と技術に基づいてヘルスケア・サービスを提供する業界トップ企業に 合併方式は全額株式交換、両社を合わせた2015年の売上高は72億ドル、時価総額は176億ドル

2016年05月10日 PM10:20

• Celltrion Healthcare presents the first real-world data for Truxima® (biosimilar rituximab) in patients with diffuse large B-cell lymphoma at the EHA 2021 Virtual Congress
  • セーフガードDNAダイアグノスティックス、COVID検査用のRhinostics乾式採取スワブをフィリピンにおける当社ラボの主要採取デバイスとして投入
  • Valemetostat Data at EHA Shows Promising Durable Tumor Response in Patients with Peripheral T-Cell Lymphoma and Adult T-Cell Leukemia/Lymphoma
  • Telix Launches “Gallium Wave” Awareness Website
  • セルフエスティーム・ブランズがデジタル栄養コーチング・ブランドのストロンガーUを買収