テバがマイランの取締役に書簡を送付

2015年05月04日 PM09:46

• Celltrion Healthcare presents the first real-world data for Truxima® (biosimilar rituximab) in patients with diffuse large B-cell lymphoma at the EHA 2021 Virtual Congress
  • セーフガードDNAダイアグノスティックス、COVID検査用のRhinostics乾式採取スワブをフィリピンにおける当社ラボの主要採取デバイスとして投入
  • Valemetostat Data at EHA Shows Promising Durable Tumor Response in Patients with Peripheral T-Cell Lymphoma and Adult T-Cell Leukemia/Lymphoma
  • Telix Launches “Gallium Wave” Awareness Website
  • セルフエスティーム・ブランズがデジタル栄養コーチング・ブランドのストロンガーUを買収